MAI SIMPLU, MAI TRANSPARENT

Am reînnoit sistemul nostru de reduceri si de preturi!

Din 8 ianuarie 2024, vom activa un nou sistem de reduceri si un model de preturi simplificat, care va înlocui categoriile anterioare de parteneri si produse. Cu această schimbare, nu doar sistemul de reduceri devine mult mai transparent si clar pentru partenerii nostri, dar în cazul multor produse va avea loc o scădere de pret si/sau o crestere a procentului de reducere comparativ cu sistemul anterior.


Partenerii nostri vor vedea în continuare un pret de listă en-gros cu si fără TVA pe etichetele rafturilor din depozitul si magazinele noastre, respectiv un pret de partener en-gros net redus prin reducere în magazinul nostru online. Schimbarea constă în faptul că vor dispărea categoriile anterioare de produse.


Din preturile de listă se poate aplica o reducere progresivă pe baza următoarelor date de vânzări (din anul precedent) cumulate:

Tabel cu amploarea reducerii în func?ie de cifra de afaceri anuală netă


*Există anumite exceptii pentru produsele cu pret fix, pentru care nu se pot aplica reduceri de partener, dar se pot aplica reduceri cantitative (în cazul cumpărăturilor de cantităti pe palet).

Aceste categorii de produse sunt întotdeauna marcate! Partenerii nostri au fost clasificati în noul sistem conform reducerilor curente valabile. Prima realocare efectivă va avea loc în ianuarie 2025, pe baza datelor de vânzări din 2024. Vom informa partenerii nostri continuu pe parcursul anului 2024 despre banda de discount si soldul actual. Oferim diferite stimulente si promotii pentru a ajuta partenerii nostri să continue să se bucure de avantajele reducerilor de partener pe lângă pretul en-gros!