Comandă la domiciliu

Coletele comandate vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, de către Fan Courier, partenerul român al Express One Hungary.

În perioadele de vârf (Crăciun, Paste, Black Friday etc.), vă rugăm să luati în calcul că perioada de livrare se poate prelungi din cauza aglomeratiei. Livrarea pe tot teritoriul României se face în zilele lucrătoare.

Pretul de livrare contine pretul ambalajului si al livrării, în functie de greutatea produselor comandate, după cum urmează:

  • Colet mic (în cutie), max. 50 kg: 21 Eur net/ livrare*
  • Livrare palet, max. 150 kg: 75 Eur net/ palet**
  • Livrare palet, max. 250 kg: 110 Eur net/ palet**
  • Livrare palet, max. 320 kg: 160 Eur net/ palet**
  • Livrare palet, max. 400 kg: 195 Eur net/ palet**

*Pretul de livrare se calculează potrivit comenzii, si se referă la fiecare comandă finalizată online. Livrarea poate ajunge în mai multe cutii, în functie de cantitate si de forma produsului.
** Pretul de livrare de palet se referă la 1 bucată de EURO-palet înalt, 80x120 cm. Un palet mai mare de Euro-palet sau peste 400 kg nu poate fi livrat prin curier, ci se calculează pret unicat. Pale?ii mai grei de 400 kg nu pot fi livra?i, astfel de pale?i trebuie împăr?it!

Costurile pentru transport sunt valabile doar in cazul in care plasati o COMANDA ONLINE si daca se livreaza maxim doi paleti in acelasi timp! In orice alt caz, livrarile se vor efectua cu transportator direct. Pentru a afla pretul exact pentru comanda dumneavoastra, luati legatura cu colegii nostri de la Departamentul Vanzari.

Având în vedere gradul ridicat de fragilitate a globurilor de sticlă, acestea se pot transporta în conditii de sigurantă, cu cele mai putine deteriorări, doar pe paleti.

Reclamatii legate de continutul coletului primim doar pe adresa de e-mail: info@decorand.com.

Contact Curier:

Express One Hungary Kft.
https://expressone.hu/kapcsolat/elerhetosegeink/

Fan Courier
https://www.fancourier.ro/contact/
Track&trace: https://eurodis.com/track-trace

MODALITĂTI DE PLATĂ
 

TRANSFER BANCAR

Transfer bancar anticipat pe bază de factură proforma. Plata si dovada plătii reprezintă conditia expedierii comenzii.

Date bancare:
Pentru partenerii fideli oferim facilitatea plătii ulterioare comenzii. Pentru informatii legate de comenzi, vă rugăm să vă informati la adresa de e-mail info@decorand.com, unde vă răspunde colegul nostru de la vânzări.
 

PLATA ONLINE CU CARDUL

Pentru magazinul nostru online, Banca OTP asigură acceptarea plătii cu cardul, cu ajutorul sigur al sistemului de acceptare card SSL. În cazul plătii cu card vei fi redirectionat către site-ul destinat pentru plăti al Băncii OTP, astfel încât plata se face direct, conform regulilor si rescrierii de securitate a societătilor de carduri pe site-ul băncii si nu pe site-ul magazinului online. Firma noastră în nici un caz nu va intra în posesia datelor cardului sau a datelor de factură, data expirării. Banca OTP acceptă următoarele carduri bancare: MasterCard si Visa Classic (carduri cu relief), Maestro si Visa Electron (carduri fără relief), American Express. În cazul plătii online cu cardul, expedierea comenzii este posibilă doar după ce plata este efectuată cu succes.